El Nàstic s'emporta un punt del camp de l'Atlètic Balears

30 de Setembre de 2013, per Redacció
  • El Nàstic ha disposat de bones oportunitats per aconseguir els 3 punts

Gimnàstic de Tarragona

L'equip tarragoní ha empatat 1 gol en la seva visita al camp de l'Atlètic Balears. Durant la primera part, els grana han estat els dominadors absoluts del joc i de les ocasions, però el porter local ha evitat, un vegada i una altra, que les rematades dels tarragonins es convertissin en gol. L'oportunitat més clara ha arribat instants abans de la mitja part, quan la rematada amb el cap de Marcos, ha fet volar Ginar, que ha tret la pilota de l'escaire de la seva porteria. Així, doncs, s'ha arribat al descans amb el 0-0 inicial.

La segona meitat ha començat amb els mateixos protagonistes i el mateix guió. Els grana han seguit posant la directa i, en el minut 59, ha arribat el gol tarragoní. Un córner servit per Verdú ha acabat al fons de la xarxa de la porteria de Ginard.

Just després del gol, Santi Castillejo ha donat entrada a David Sánchez, que ha substituit Jesús Rubio. Amb el gol grana els locals han fet un pas endavant i, en el 71, Pedro Capó ha empatat el partit després d'una bona jugada de Thiago per banda. Al minut 75, el tècnic tarragoní ha donat entrada a Querol, que ha substituit Jesús Perera. Només entrar, el davanter ha tingut una oportunitat, però no ha arribat a la rematada per ben poc.

En el temps de descompte, l'àrbitre ha anul·lat un gol a Beñat, que hagués suposat la victòria del conjunt grana. El proper partit de lliga dels tarragonins serà diumenge vinent al Nou Estadi contra l'Ontinyent.