Dissabte, 04 de Maig de 2024

El Reddis tanca la temporada perdent a casa amb el Gandesa per 2 gols a 3

Tercera derrota consecutiva en aquest final de temporada pel Reddis

30 de Maig de 2009, per Jordi Garcia Arnau

Per tancar la temporada, el Reddis ha rebut la visita d'un Gandesa, que tot i estar més ben situat a la classificació, també s'havia quedat sense opcions d'ascens. De fet la primera part ha estat clarament dominada pel Reddis i fruit d'això Barceló avançava els resusencs al minut 19 amb l'1 a 0, i deu minuts més tard, el mateix jugador situava el 2 a 0 al marcador, resultat que semblava deixar el partit molt ben encaminat. Però el gol de Mohedano a cinc minuts d'acabar la primera part tornava a donar emoció al partit.

A l'inici de la segona part el Reddis va sortir amb la voluntat d'acabar de sentenciar el partit, gaudint de bones ocasions, però sense que arribés el tercer gol. I ja se sap que quan es perdona s'acaba pagant. De mica en mica el Gandesa ha estirat les seves línies i ha començat a portar perill fins que al minut 78 Amadeu aconseguia l'empat a dos.

La remuntada ha arribat gràcies a un penal que ha transformat Ramón al minut 82 i que ha significat el 2 a 3 final.