Continua la mala dinàmica del Reus FC Reddis

Derrota de l’equip reusenc a Mollerussa en un partit que no mereix perdre

• Imatge de l'encontre

Jordi Garcia

Conscient de la necessitat de sumar punts i no perdre definitivament el tren de la promoció d'ascens, el Reus FC Reddis ha saltat, aquest diumenge, al municipal de Mollerussa amb la intenció de marcar un gol ben aviat. El resultat final ha estat d'1-0 amb polèmica arbitral.

Al començament de l'encontre, Toivonen ha introduït la pilota a la porteria del Mollerussa, però precedida d'unes mans que l'àrbitre ha assenyalat. L'equip reusenc no ha defallit en el seu propòsit i al minut 10 ha gaudit d'una bona ocasió amb un xut molt ajustat al pal.

De mica en mica, el Mollerussa s'ha tret la són de les orelles i ha començat a pressionar sobre la porteria de Verdejo. La primera part ha estat molt entretinguda, amb ocasions de gol, però cap que pugés al marcador.

La segona part ha començat en un to més calmat, semblava que els dos equips els anés bé l'empat. Al minut 76, Lamin, un jugador que ha entrat de refresc a la segona part, ha aprofitat una falta d'entesa a la defensa reusenca per posar el peu i marcar l'únic gol del partit davant la sorpresa general.

Posteriorment, l'àrbitre ha anul·lat un gol a Xavi Jaime per fora de joc. Ja en el temps de descompte, l'àrbitre ha tornat a anul·lar un altre gol al mateix jugador, però en aquest cas la decisió arbitral ha estat errònia. Això ha provocat les protestes dels jugadors reusencs. En l'últim quart d'hora, el Reus FC Reddis s'ha bolcat sobre la porteria local i ha gaudit de nombroses ocasions per marcar un gol merescut.

Amb aquesta derrota, els reusencs cauen fins al vuitè lloc de la classificació. El Reus FC Reddis s'allunya una mica més de les possibilitats de jugar la promoció d'ascens i s'apropen perillosament a les places de descens, que en aquest moment només el separa vuit punts.

El pròxim cap de setmana, el Reus FC Reddis rep l'Olot.