Dimecres, 15 de Maig de 2024

El Mas Pellicer es retroba amb la victòria i somia amb l'ascens a Segona Catalana

L'Astorga i el Reus Roig-i-negre han empatat en els seus respectius partits

18 de Març de 2024, per Reusdigital.cat
  • Un jugador del Mas Pellicer celebrant un dels gols al partit davant el Cambrils B

Xavi Guix

Cap de setmana apassionant per als equips de Reus a la Tercera Catalana. A la part alta de la classificació, el Mas Pellicer s'ha recuperat de la derrota en el derbi amb l'Astorga i s'han imposat per 2 a 0 al Cambrils B. El rival, també a la part alta de la classificació, ha posat en dificultats al conjunt verd-i-blanc, amb una primera part sense gols al camp de futbol Municipal Mas Iglesias.

A la segona part, al minut 64, un penal ha permès al davanter Facundo Balle posar per davant als locals. Al minut 77, David Bladé ha duplicat l'avantatge amb una diana que ha confirmat els tres punts per als reusencs. Amb aquest resultat, combinat amb l'empat del Bonavista, ha permès al Mas Pellicer recuperar la segona posició, que intentarà mantenir en el desplaçament del dissabte a les Borges del Camp.

Pel que fa a l'Astorga, no ha pogut passar de l'empat a 1 gol davant el Riudoms, que arribava en una dinàmica negativa. La diana matinera al minut 3 d'Iker Otero ha estat contrarestada ràpidament per Sergi Barceló al minut 6. Tot i aquests dos gols inicials, el marcador ja no s'ha mogut més i l'Astorga es manté a la setena posició. El seu pròxim compromís serà el dissabte davant el Salou.

Finalment, el Reus Roig-i-negre continua immers en la seva lluita per a evitar el descens. Davant un rival directe a la classificació, el Racing Club Futbol Bonavista, no han aconseguit passar de l'empat a 0. Tot i disposar d'un penal i diverses ocasions per avançar-se en el marcador, els visitants no van sumar tres punts claus per mantenir la categoria.