Dimarts, 14 de Maig de 2024

El Reus femení supera clarament l’AE Santa Susanna

El resultat ha estat de 4-0, i el conjunt reusenc encadena tres partits sense perdre

07 d'Abril de 2024, per Reusdigital.cat
  • Celebració d'un dels gols

Xavi Guix

Contundent victòria del femení de la FFBR, aquest diumenge, davant de l’AE Santa Susanna per 4 gols a 0. Les reusenques confirmen d'aquesta manera una dinàmica positiva, encadenant tres partits sense conèixer la derrota. L'entrada de jugadores com Júlia Francesch o Noa Cobos ha donat més estabilitat a les alineacions d'Adri Calderón.

Ben aviat, al minut 3, Júlia F. Navarro ha obert el marcador amb el primer gol. Ja a la segona part, al minut 55, Noa Cobos ha fet el segon, completant una nova sòlida actuació que l'està fent valedora d'un espai a l'onze titular. Dos minuts més tard, Cristina Becerra ha fet el tercer, i al minut 64, Irati Lazcano ha tancat el marcador (4-0).

El Reus femení ocupa la setena posició a la classificació, i el pròxim cap de setmana viatja a Viladecans, el penúltim classificat a preferent femení.