El resultat ha estat de 2-5

07 de Maig de 2023, per Redacció
  • Celebració d'un dels gols del Reus femení

Xavi Guix

El Reus femení ha guanyat per 2-5 al CF Verdú, en el partit jugat aquest diumenge a la tarda al municipi de l’Urgell. Ben aviat, al minut 9, Irati Lazcano ha avançat les reusenques amb el primer gol. Al minut 33, Gemma Vilariño ha empatat per a l’equip local. A la segona part ha arribat el festival de gols de les reusenques. Al minut 62, la juvenil Elsa Doncel ha fet el segon gol visitant. Tres minuts després, la mateixa jugadora ha marcat l’1-3, i al minut 66, Irati Lazcano ha fet l’1-4. A cinc minuts per al final, Mar Vallverdú ha aconseguit el segon gol del CF Verdú i al minut 89, Raquel Sánchez ha fet el cinquè i definitiu gol reusenc.

El pròxim cap de setmana, el Reus femení es desplaça a Barcelona per jugar contra la UD Parc.