Els roig-i-negres vencen el Lloret a la desena jornada de l'OK Lliga

06 de Desembre de 2015, per Clàudia Bonet
  • El Reus s'ha desfet del Lloret a la Lliga

Clàudia Bonet

No hagut de passat ni mig minut per veure el primer gol del partit. Els reusencs han recuperat una bola i Matías Platero l’ha clavat a la porteria de Ferran Serra. El partit començava de la millor manera pels interessos dels d’Enrico Mariotti, però els visitants no han tardat a donar una resposta. David Plaza, en un contracop al minut 6, ha fet el gol que tornava a establir l’empat a l’electrònic. Els roig-i-negres han continuat insistint i ha arribat el segon dos minuts més tard. Marc Coy, en una jugada ràpida a l’atac, ha fet pujar el 2 a 1.

Els reusencs, en els primers minuts, han sortit bolcats a l’atac i han desestabilitzat el rival. Raül Marín amb un tir potent de falta, des del mig de la pista, ha enviat la bola al fons de la porteria. Amb el 3 a 1, semblava que els roig-i-negres tinguessin el partit sota control però dues dianes d’Àlex Grau han tornat a establir l’empat. Una al 23, que ha sorprès Molina i una altra del mateix jugador, al 25, després d’una bola perduda del Reus al mig del camp. Amb el 3 a 3 s’ha arribat al descans.

En la segona meitat, la igualtat en el joc s’ha fet més evident. Els visitants han buscat la porteria de Molina insistentment, però el primer gol del segon temps l’ha fet Raül Marín. Amb el 4 a 3, David Plaza ha vist una blava per fer caure a Marín, tallant així una jugada al contracop i el jugador reusenc ho ha aprofitat per fer el cinquè des de falta directa. El Lloret haguera pogut retallar distàncies amb un penal al 42, però Jordi Carbó ha enviat la bola fora.

Els de Manuel Barceló ho han provat i han insistit, però Molina ha estat providencial en diferents ocasions. Al 44, Marc Grau s’ha plantat sol dins l’àrea, però Molina n’ha aturat el tir. I en la següent jugada d’atac dels visitants, el porter reusenc ha tornat a intervenir amb una doble aturada. Finalment, al 47, Xavi Sulé, amb un tir potentíssim des de camp propi, ha fet el quart.

Tot i arribar als darrers instants amb nou faltes comeses per part d’ambdós equips, l’àrbitre no ha xiulat cap directa. Amb un ajustat 5 a 4 s’ha arribat al final. Els d’Enrico Mariotti sumen la segona victòria al Palau d’Esports i segueixen agafant-se fort a la quarta posició. El pròxim partit dels reusencs a l’OK Lliga, serà el 15 de desembre a les nou del vespre a casa contra un rival directe, el CE Noia Freixenet.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu: Roger Molina, Joan Salvat, Matías Platero, Marc Coy i Raül Marín - cinc inicial – Xavi Rubio, Marc Ollé i Marc Vázquez.

CH Lloret: Ferran Serra, Xavier Crespo, David Plaza, Marc Grau i Àlex Grau- cinc inicial – Jordi Carbó, Roger Martí, Xavier Sule.

Àrbitres: Ángel Tavera i Alberto Veiga.