Important victòria del Reus femení

23 d'Octubre de 2022, per Reusdigital.cat
  • Imatge de l'encontre entre el Reus femení i el Levante Las Planas

Xavi Guix

El Reus femení ha guanyat aquest diumenge al migdia al Levante Las Planas per 3 gols a 2. La victòria fa que l’equip reusenc avanci a la classificació al de Sant Joan Despí i se situï en primer lloc, amb 16 punts.

L’equip local ha capgirat un marcador que al minut 26 era favorable a les santjoanenques per 0 a 2. Míriam Sánchez i Laura Casas han estat les autores dels gols. Abans d’arribar al descans, Paula Catalán ha fet el primer del Reus femení. A la segona part, un gol en pròpia porta atorgat a Maria Aranda i el tercer, a càrrec d’Isabel Margalef, han fet que els tres punts es quedessin a Reus.

El pròxim diumenge, el Reus femení se'n va a Sant Cugat del Vallès per jugar contra el Mirasol- Baco Unió CF.