Les reusenques perden per 3-1

21 de Gener de 2024, per Reusdigital.cat
  • Imatge de l'encontre

Xavi Guix

El Reus femení ha perdut aquest diumenge al camp de la UE Porqueres per 3-1. La primera part ha estat igualada, però la mala sort i les errades han acompanyat a les reusenques en els gols locals, tots tres fets a la primera part. Les autores han estat Sílvia Gil (’21), Saray Mesa (’28) i Laura Micaló (’41).

Al començament de la segona part, al minut 2, la FFBR ha escurçat distàncies. Irati Lazcano ha superat Laura Quesada en el llançament d’un tir lliure indirecte assenyalat per cessió de la pilota a la portera. El Reus ha disposat d’ocasions per empatar, però no ha pogut ser. Tot i la derrota, les reusenques han tornat cap a Reus amb bones impressions pel seu bon joc.

El pròxim cap de setmana, el femení de la FFBR rep a casa el FC Sant Cugat.