Cookie control
Diumenge, 25 d'Agost de 2019

Unes 2.000 persones assisteixen a la Jornada Gastronòmica de Cornudella de Montsant

S'hi va realitzar un tast de vins, una mostra gastronòmica, la diada de l'arròs amb conill i de cargols dolços i coents

11 de Juny de 2019, per Redacció
  • Imatge de la jornada

    Cedida

Unes 2.000 persones han assistit aquest cap de setmana passat a la popular Jornada Gastronòmica de Cornudella de Montsant. Per segon any consecutiu, s'ha celebrat durant dos dies en comptes d'un, donada la gran quantitat d'actes que s'hi celebren.

El dissabte 8 de juny el tast de vins va vendre fins a 350 tiquets. En la jornada inaugural de dissabte, es va celebrar també la mostra gastronòmica dels restaurants locals, i a dos quarts de 10 del vespre, tenia lloc el sopar, a càrrec de la Fonda El Recó i Can Pep. Durant el mateix es va poder gaudir d'un concert en directe a càrrec de Phil Oksera and The Grapeviners.

La jornada es va finalitzar diumenge 9 de juny amb la tradicional diada de l'arròs amb conill, que arribava a la 22a edició. Paral·lelament es va organitzar la 16a diada de cargols dolços i coents. Unes 800 persones hi van prendre part. Es van cuinar 350 quilos de cargols, 150 conills, 120 quilos d'arròs i 50 quilos de costella de tocino. Es van usar 450 quilos de llenya i 40 litres d'oli per cuinar-ho tot.

El mateix diumenge, el carrer Comte de Rius i al carrer de les Bodegues es van omplir d'artesans, disposats en 32 parades per assistir a la 34a edició del Mercat de l'Artesania, una festa tradicional a la comarca.

L'alcalde de Cornudella de Montsant, Salvador Salvadó, va destacar que "donat l'èxit de la convocatòria, cada any haurem d'innovar per tal de buscar la màxima qualitat. Celebrar la jornada en dos dies consecutius, en comptes d'un, ha estat també un encert".

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges