Dijous, 13 de Desembre de 2018

Comencen les obres de millora al servei d’aigua a la urbanització El Pinar

02 de Març de 2018, per Redacció
  • Dipòsit d'aigua d'El Pinar que s'està reparant

    ACN

Aigües de Reus porta a terme els treballs de millora i reparació de les instal.lacions del dipòsit d’aigua potable que dóna servei a la urbanització del Pinar, situat al carrer Ribera d’Ebre. El pressupost dels treballs s’eleva a 103.303,47 euros, que assumeix íntegrament l’empresa municipal.

Els treballs consisteixen en la substitució de l’actual coberta del dipòsit per una de nova que garanteix un major resistència i aïllament tèrmic. Paral·lelament, s’aprofita per renovar les instal.lacions i els equipaments interiors, amb la idea de millorar les condicions del servei que s’ofereix a tots els usuaris d’aquesta urbanització de Reus.

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus, Daniel Rubio, ha afirmat que “la nostra obligació, com a municipi, és vetllar pel bon servei a tots els reusencs, visquin on visquin, al centre o en barris i urbanitzacions més o menys perifèriques". El regidor també destaca el fet que sigui Aigües de Reus qui assumeixi íntegrament el cost de la inversió continuada que es du a terme a la xarxa al llarg de l’any, amb la qual cosa “és possible millorar les condicions efectives del servei sense castigar econòmicament els reusencs”.

COMENTARIS (0)

Reportatges