Dimecres, 16 de Gener de 2019

'Mal educat' per parlar en català

Un reusenc critica que una operadora d'una coneguda companyia telefònica el menysprea per parlar amb la seva llengua

19 d'Octubre de 2017, per Josep Gallofré
  • El reusenc critica el tracte rebut per la comercial per parlar en català

    Cedida

Un reusenc ha denunciat a través de Reusdigital.cat el menyspreu rebut per una comercial duna coneguda empresa telefònica per parlar en català. Jordi G. explica a aquest mitjà que "em van trucar aquest dimecres al voltant de les 8 del vespre i com sempre els vaig dir que no m'interessava", però davant la insistència de la treballadora li va tornar a expressar en català. Va ser en aquell moment quan li va dir que no l'entenia i li va preguntar en quin idioma parlava. El ciutadà va respondre que "amb la llengua del meu país" i en aquell instant la usuària va expressar que ella "trucava des d'Espanya".

La conversa va pujar de to fins al punt que la comercial va dir a Jordi G. que era un mal educat i que el castellà "era la llengua de tots i que el meu país és Espanya". Davant d'aquesta situació, explica que "vaig demanar el seu nom" i després de molt insistir li va donar. Tot i això, no sap si és "verídic". El més xocant és que després d'aquesta discussió va oferir-li un descompte del 50% en tots els seus productes contractats.

Després de penjar el telèfon, Jordi G. va escriure una piulada al compte oficial la companyia telefònica, però encara no ha rebut resposta. El reusenc es planteja fer ara una queixa formal a atenció el client o mitjançant la pàgina web de la companyia.

 

COMENTARIS (3)

Comentaris

JG  20 d'Octubre de 2017

al Anonimo..

Si em truquen a casa, parlo amb la llengua que vull. Estic a casa meva. Nomes faltaria...
I segons la teva teoria....has de respondre amb la llengua que t´han preguntat? quant truquen el primer que respon es el que rep la trucada, és a dir jo. i vaig respondre en catala, aixi que la maleducada és la noia de l´altre companyia segons aquesta teoria que dius

Anónimo_2017  20 d'Octubre de 2017

Anónimo

Ya seas de Cataluña, del País Vasco o de donde sea, si una persona te habla en Castellano, por mucho que tu lengua sea el Catalán o el Euskera o el Gallego, se le responde en la lengua que te ha preguntado y más siendo una lengua que se entiende todo el mundo en España y todos la saben hablar, es de ser mal educado, responderle a la persona en otro idioma que posiblemente no entienda y encima enfadarse.

Pep Guardiola  19 d'Octubre de 2017

Mentider

Una mentida com una casa....

Reportatges