Duel interpretatiu de Ramon Madaula i Roger Coma al Bartrina

Porten una obra encara no estrenada a Barcelona

14 de Març de 2017, per Redacció

  • Ramon Madaula i Roger Coma actuen aquest diumenge al Teatre Bartrina

    Cedida

'L'electe', text de Ramon Madaula finalista del V Torneig de Dramatúrgia Catalana del Festival Temporada Alta 2015, arriba aquest diumenge, 19 de març, al Teatre Bartrina (6 de la tarda) a través d'una posada en escena amb el mateix Madaula i Roger Coma com a protagonistes. Amb direcció de Jordi Casanovas, aquesta obra encara no estrenada a Barcelona presenta una comèdia dramàtica sobre els efectes de la política i les teràpies psiquiàtriques.

Un jove polític acaba de ser escollit president. En poques hores ha de pronunciar el seu discurs d’investidura però, cada vegada que l’assaja, un terrible tic deforma la seva cara de manera tan ridícula com hilarant. El psiquiatra només té unes poques hores per resoldre aquest aparent trastorn i evitar que el president electe faci un ridícul espantós en la seva primera compareixença.

'L’electe' es converteix en una batalla entre el president i el psiquiatra. Què amaga cadascú? Quines són les veritables intencions d’un i altre? Quins fets de la nostra vida marquen el nostre futur i, sobretot, la nostra vocació?

Les entrades per aquest espectacle es poden aconseguir presencialment a la taquilla (de dimarts a divendres, de les 6 a les 8 de la tarda, i una hora abans de l'espectacle) o bé per Internet al web del Teatre Bartrina.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.