Dimarts, 30 d'Abril de 2024

La productora reusenca Acid Factory realitza un documental sobre Whiskyn's

També han editat el videoclip de 'Vitralls', l'últim de la història del grup

07 de Novembre de 2009, per Redacció
  • Portada del nou DVD recopilatori de Whiskyn's

    musicaglobal.cat

El documental parla dels orígens de la formació dirigida per Joan Masdéu, mostrant imatges inèdites dels seus inicis, analitza què ha significat el grup dins els panorama musica català i dona reflexiona obertament sobre l'acolliment de Whiskyn's per part de crítica i públic.

El treball audiovisual ha estat dirigit per David Fernàndez, mentre que de la part tècnica se n'han encarregat Víctor Rubio i Vicenç Torrent. A més, el documental inclou imatges d'arxiu de Televisió de Catalunya, de Canal Reus TV i de l'arxiu personal de Masdéu, cantant i membre fundador del grup.

Acid Factory ha elaborat també el videoclip de 'Vitralls', la darrera cançó de la formació reusenca. El clip es va rodar als estudis La Casa Murada de Banyeres del Penedès, aprofitant l'enregistrament d'aquest tema, tot i reflectir la darrera vegada que el grup es tanca en un estudi.

El documental s'editarà en un DVD que es comercialitzarà conjuntament amb un disc recopilatori del grup ('Tres-cents seixanta graus 360º', Música Global 2009), que sortirà a la venda el pròxim dilluns, 9 de novembre.

El disc també inclou els set darrers videoclips de la banda, entre els quals hi ha el clip de 'Vitralls', l'obre la cançó nova i es completa amb una selecció dels vint-i-un temes més destacats de la seva carrera.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics