Dimarts, 30 d'Abril de 2024

Cambrils i Salou auguren pel 2012 un fort increment en l'arribada dels russos

Tots dos municipis han estat presents a la fira professional Otdykh Leisure

28 de Setembre de 2011, per Redacció
  • Els regidors, durant la celebració de la fira

     

Presas ha assenyalat que la fira ha servit "per prendre el pols de l'evolució del mercat rus per al proper any" i per demostrat que "s'ha fet molt bona feina" quant a contactes amb touroperadors i una cinquantena de minoristes. El regidor salouenc espera que hi hagi una forta pujada en l'arribada de russos durant el 2012, després de les converses tingudes a la fira i tenint en compte que "l'economia russa no pateix la crisi al mateix nivell que els altres països".

Per la seva banda, el regidor de Cambrils ha valorat "molt positivament" la creixent arribada d'un turisme rus que "fa una despesa major i ajuda al teixit comercial local". Martí considera que el rus serà un actiu molt important per al municipi, però no només com a client dels comerços sinó també com a usuari dels equipaments esportius cambrilencs.

Durant la fira, a la qual també han assistit una dotzena d'empresaris, s'ha demanat als touroperadors que utilitzin enllaços directes amb l'Aeroport de Reus, un fet que milloraria la seva competitivitat.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics