Aquest cap de setmana s'ha celebrat a la Fatarella la 25a edició de la seva tradicional Festa de l'Oli. Al llarg de tot el cap de setmana han passat per la festa prop de 2.000 visitants, que han pogut gaudir d'una àmplia agenda d'activitats, així com apropar-se per conèixer i tastar els productes dels 35 expositors que n'han participat en aquesta edició.
Entre les activitats amb més reclam, un any més han estat les gastronòmiques, amb la degustació de jabalí a la brasa i la popular clotxada com a estrelles de l'edició.
La Nit de l'Oli Verge Extra
Un dels actes més celebrats ha estat la primera edició dels Premis Millors Olis d'Oliva Verge Extra de Catalunya, que el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha creat enguany per reconèixer la tasca dels productors d'oli que treballen amb la màxima qualitat, així com per ajudar a fomentar el coneixement del producte per part de la societat catalana.
A la Nit de l'Oli Verge Extra, que es van atorgar 83 guardons, van assistir més de 400 persones entre productors d'oli, representants del sector, institucions comarcals i territorials d'arreu de Catalunya, i va ser presidida pel conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Òscar Ordeig, qui també va acompanyar a l'alcalde de la Fatarella, Jordi Rius, en la inauguració de la Festa de l'Oli.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics