El regidor del consistori cambrilenc Eduard Pellicer va recollir el passat dijous la distinció en un acte a l'Auditori Axa de Barcelona. És una iniciativa de la Fundació Carles Pi i Sunyer, han exposat fonts municipals, "que pretén promoure la millora i la innovació en els governs locals".
L'Ajuntament de Cambrils ha estat distingit amb el certificat de bona pràctica en el període 2014/ 2018 dins del Banc de bones pràctiques (BBP) impulsat per la Fundació Carles Pi i Sunyer d'estudis autonòmics i locals, amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya. El regidor de Transparència i Noves Tecnologies de Cambrils, Eduard Pellicer, va recollir el passat dijous el certificat en un acte sobre innovació democràtica i govern local organitzat a l'Auditori Axa de Barcelona.
El lliurament va anar a càrrec del president de la Federació de Municipis de Catalunya i alcalde de Pineda de Mar; Àngel Garcia Fontanet, president de la Fundació Carles Pi i Sunyer d'Estudis Autonòmics i Locals El Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals és un servei de detecció, sistematització i difusió d'experiències innovadores de govern i gestió municipal.
Aquesta plataforma, que ha estat pionera, és una referència per als responsables de les polítiques municipals ja que hi poden trobar idees útils i innovadores per a la gestió del dia a dia. Una de les experiències incloses en aquest Banc són els laboratoris urbans de Cambrils al parc del Pescador i al passeig d'Albert, on s'hi ha executat diversos projectes pilot com la sensorització de zones de càrrega i descàrrega, la implantació de punts de càrrega de vehicles elèctrics o els passos de vianants intel·ligents.
El regidor ha destacat l'aposta de l'Ajuntament de Cambrils per aplicar solucions innovadores per millorar els serveis urbans i la qualitat de vida de la ciutadania a través d'una gestió eficient dels recursos.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics