Divendres, 18 d'Octubre de 2024

El Reus Deportiu Virginias torna a cedir punts a l’OK Lliga fora de casa

Els roig-i-negres empaten a 3 gols a Igualada, en un partit en què han anat sempre per darrere en el marcador

09 de Novembre de 2023, per Jordi Benavent
  • El Reus ha cedit dos punts a Igualada

Juanjo Viña (Reus Deportiu)

Després de l'aturada per la segona fase de grups de la WSE Champions League, el Reus Deportiu Virginias ha visitat, aquest dimecres, el pavelló de Les Comes per tancar la sisena jornada de l'OK Lliga. Els de Jordi Garcia s'han enfrontat a un Igualada Rigat HC que no es troba en el seu millor moment, però a la seva pista sempre és un rival complicat. Actualment, ocupa la dotzena posició a la taula classificatòria, amb 5 punts. El resultat final ha estat d’empat a 3 gols.

Els reusencs volien oblidar l'ensopegada que van patir l'última jornada contra el Noia i han saltat a la pista decidits a buscar el primer gol de l'encontre. Però qui ha inaugurat l'electrònic ha estat el conjunt local als 5 minuts de joc. Oriol Llenas ha aprofitat una falta directa per fer l'1 a 0, després d'una targeta blava de Martí Casas.

Tot i el marcador advers, els roig-i-negres no han abaixat els braços i han continuat buscant la porteria defensada per Guillem Yeste, amb xuts des de  mitjana distància. Però ha tornat a ser el conjunt arlequinat qui ha trobat el camí del gol. Una jugada individual de Marc Rouze ha sorprès Càndid Ballart i ha fet el 2 a 0.

Aquest gol ha obligat el tècnic reusenc a demanar el primer temps mort per reordenar l'equip reusenc, que ha vist com es complicava el partit quan es portaven 11 minuts de joc. A més, les accions dels reusencs s'estavellaven, cada vegada amb la defensa local. Fins que a 5 minuts per al descans, una jugada personal de Ferran Giménez, des de pròpia pista, ha servit per reduir les diferències i posar el 2 a 1 al marcador.

Però la insistència dels roig-i-negres ha tingut premi, a 2 minuts de la mitja part quan Sergi Aragonès fa una passada cap a Arnau Canal qui, de primeres, fa una rematada molt ajustada que entra a la porteria fregant el pal i estableix les taules a 2 gols.

Quan faltaven 2 minuts, Sergi Aragonès ha vist la targeta blava per protestar. Això ha obligat els roig-i-negres a jugar amb 3 jugadors de pista els darrers instants de la primera meitat. El marcador ja no s'ha mogut i els dos equips han marxat els vestidors amb el marcador empatat a 2.

A pocs segons de la represa, Marc Carol ha sorprès tothom tot fent el 3 a 2. El gol local ha donat tranquil·litat a l'Igualada, mentre que el Reus Deportiu, a contrarellotge, ha buscat l'empat amb més cor que cap. Les oportunitats s'han  succeït amb xuts llunyans d'Arnau Canal, ocasions de Sergi Aragonès i Martí Casas des de dins l'àrea. Però, el premi del gol no arribava i el temps passava. Quan faltaven uns 2 minuts per al final, Sergi Aragonès es va inventar un xut des de fora l'àrea que ha servit per empatar el partit a 3 gols. Un marcador definitiu i similar a l'empat d’Alcoi.

Aquest pròxim diumenge, a la 1 del migdia, els roig-i-negres jugaran a la capital del Baix Camp contra el Calafell. Un partit que significarà la tornada al Palau d’Esports del Reus Deportiu Virginias, després de l'exili al pavelló Olímpic i al Vendrell.

Fitxa del partit:

Igualada Rigat HC: Guillem Yeste, Nil Cervera, Oriol Llenas, César Vives i Marc Carol.

Reus Deportiu Virginias: Càndid Ballart, Sergi Aragonès, Marc Julià, Martí Casas i Arnau Canal.

Àrbitres: Rubén Fernández i Iván González.

Gols: 1-0 Oriol Llenas (‘6); 2-0 Marc Rouze (’11); 2-1 Ferran Giménez (’20); 2-2 Arnau Canal (’23); 3-2 Marc Carol (25’07”) i 3-3 Sergi Aragonès (’48).