Dimarts, 14 de Maig de 2024

Una noia resulta ferida en ser atropellada a la plaça de l'Antic Velòdrom

Anava amb una altra companya en una bicicleta de petites dimensions

21 d'Octubre de 2014, per Enrique Canovaca
  • El vehicle no ha pogut frenar a temps i la bicicleta s'ha encastat al davant

    Enrique Canovaca

Ensurt a la plaça de l'Antic Velòdrom. Dues menors d'edat que anaven en una bicicleta de petites dimensions han estat atropellades per un vehicle, en el pas de vianants de la plaça que es troba a l'altura del carrer del Pare Manyanet, cap a les 5 de la tarda d'aquest dimarts. Les dues noies han caigut a terra, la bicicleta s'ha encastat amb la part de davant del vehicle i una d'elles ha resultat ferida lleu. Les menors han estat ateses per operaris del Servei d'Emergències mèdiques (SEM). També s'hi ha personat una patrulla de la Guàrdia Urbana que ha obert un atestat.

Diversos testimonis han explicat a Reusdigital.cat que les dues noies venien per la calçada de la plaça de l'Antic Velòdrom, posteriorment, s'han desviat cap a la vorera i han passat pel pas de vianants. Malgrat veure-les venir, la conductora del vehicle no ha tingut temps de frenar i les ha atropellat.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (3)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Pare patidor  22 d'Octubre de 2014

Entrada escola

Hi estic d'acord, així aquests agents municipals també podrien fer cumplir les normes als pares d'aquests mateixos col.legis, més algun altre com Maria Cortina, que aparquen i deixen els seus nous i bonics cotxes on els hi sembla per recollir i/o portar els seus fills, posant en perill la resta de nens al parar o aparcar al mig del pas damunt les voreres, etc...

Marcel Vea  22 d'Octubre de 2014

On són els municipals?

Aquest mateix problema passa a l'escola La Presentació, la porta de sortida dels nens de la ESO i els de 5è i 6è de primària dona directament al carrer, sols hi ha 1/2 metre o menys de vorera.
On són els nostres municipals? Estic segur que tenim prous agents per cobrir totes les escoles, sols cal que és desplaci UN agent a cada escola amb els seus nous i bonics motos o cotxes.

Francesc Llop  21 d'Octubre de 2014

Havia de passar

Ja fa molts mesos que els habituals controls que la Policial Local feia a la sortida del col·legi ja no es fan. Cada dia més el carrer Pare Manyanet hem de patir els excesos de velocitat i la falta de respecte dels conductors que no accepten el problemes normals que es produexin a les hores de entrada i sortida de classe. Potser la Sra. Alícia Alegret, regidora de seguretat ciudadana ens podria explicar perquè s'han eliminat aquest controls, que d'altra banda si podem veure amb altres col·legis de la ciutat.

Reportatges