Diumenge, 22 d'Abril de 2018

Mònica Terribas inaugura, aquest divendres, el cicle 'L’experiència de periodista'

La conferència tindrà lloc a les 7 de la tarda, a la sala d'actes de l'Antiga Audiència de Tarragona

10 de Març de 2017, per Redacció
  • Mònica Terribas farà una conferència, aquest divendres, a l'Antiga Audiència de Tarragona

    CCMA

La directora d’El Matí de Catalunya Ràdio, Mònica Terribas, inaugurarà, aquest divendres 10 de març, la novena edició del cicle 'Experiència de periodista', que organitza la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Càtedra Repsol/URV d’Excel·lència en Comunicació, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona.

Mònica Terribas (Barcelona, 1968) és periodista i professora titular de la Universitat Pompeu Fabra. Del 2008 al 2012 va ocupar el càrrec de directora de Televisió de Catalunya i, l'any següent, de consellera delegada i editora del diari Ara. Des del setembre de 2013 dirigeix 'El Matí de Catalunya Ràdio'. Va ser guardonada amb el Premi Nacional de Periodisme.

L’objectiu del cicle de conferències és que reconeguts professionals dels mitjans de comunicació posin a l’abast del públic la seva visió del món de la comunicació i la vivència personal del procés d’informació pública.

Enguany, la graella la completen el periodista, escriptor i crític de televisió Víctor Amela (13 de març); Esther Vera, directora del diari ARA (20 de març); i Joel Mestre, responsable de la producció del XXVIè Concurs de Castells de Tarragona per a Red Bull Media House, entre d’altres esdeveniments (27 de març).

Les conferències es duran a terme, a les 7 de la tarda, a l’Antiga Audiència de Tarragona, a la plaça del Pallol. L’entrada és lliure.

COMENTARIS (0)