Amb aquest tast popular, amenitzat amb un espectacle de la companyia Xarop de canya i ambientació musical, s’ha donat el tret de sortida un any més a les jornades gastronòmiques organitzades per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant a l’entorn de la tonyina, un peix vinculat al municipi (un dels nuclis del municipi, l’Almadrava, de fet, deu el seu nom a la tècnica de pesca que es feia servir en el passat).
En aquesta 15a edició de les jornades, dels 10 establiments participants, 8 són de l’Hospitalet de l’Infant (Restaurant La Sal Grossa, Llesqueria El Porró, Restaurant El Solomillo, Restaurant El Pescador, Hotel Sancho Restaurant, Restaurant Topolino, Restaurant Taberna Nevada i Bar Cerveseria Cal Rullo); 1 de Masboquera (Restaurant El Rebost de la Nuri); i 1 de Pratdip (Restaurant La Cuina d’en Carlos).
Fins al 22 de juny, a 8 d’aquests establiments s’hi oferiran menús amb la tonyina com a ingredient protagonista a uns preus que oscil·len entre els 17 i els 30 euros. A 6 dels establiments participants s’hi brindaran, a més, 'tonyi-tapes'.
Un altre dels atractius de les XV Jornades de la Tonyina és que aquells que tastin els menús gastronòmics de les jornades podran participar en el sorteig de 16 sopars per a 2 persones i 10 entrades a PortAventura.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics