Cookie control
Dissabte, 30 de Maig de 2020

Dalmau fa net i només repetiran tres regidors de CiU a Cambrils

21 d'Abril de 2015, per Redacció
  • Candidatura de CiU a Cambrils

    Cedida

L’alcaldessa de Cambrils i alcaldable per CiU a les municipals del 24 de maig, Mercè Dalmau, ha presentat la llista que presentarà la federació nacionalista i que van ratificar la passada setmana en assemblea conjunta els militants de Convergència Democràtica i d’Unió Democràtica. De la llista en destaca el seu caràcter renovador: juntament amb Dalmau que encapçala de nou la llista, només repeteixen els actuals regidors Lluís Abella, Antonio Laguna i Marta Borràs.

La principal absència és la de Lluïsa Rom, que anirà de suplent, juntament amb Daniel Milan, que va plegar a mig mandat per dirigir l'Empresa Municipal d'Aigües de Tarragona SA.

Precisament, els cinc primers llocs els ocupen, per aquest ordre: Dalmau, Abella, Juan Artigau, Laguna i Carmen-Mihaela Grama. La resta de candidatura està configurada tant per militants com per persones independents que representen diferents sectors i àmbits del teixit econòmic i social del municipi.

Dalmau ha destacat que “he configurat una candidatura amb persones diverses. Algunes mai s’havien plantejat entrar en política, d’altres ho han fet des de les diferents associacions o entitats en les que participen avui presentem la llista més vàlida per governar Cambrils”. 

Igualment l’alcaldessa i candidata ha destacat que “hem incorporat militants i independents a la nostra candidatura. Nous cambrilencs que fa 11 o 12 anys que estan a Cambrils i persones nascudes al municipi. Som una representació de la societat del Cambrils del present que ens ha de conduir a construir el Cambrils del futur”.

Aquesta és la llista al complert:

1.- Mercè Dalmau i Mallafré, 45 anys, dos fills, alcaldessa de Cambrils, llicenciada en Ciències de l’Educació (Pedagogia Terapèutica) i màster en logopèdia.

2.- Josep-Lluís Abella Hortoneda, 51anys, 3 fills. Regidor de l’Ajuntament de Cambrils, Festes, Esports i en els darrers mesos de l’àrea econòmica. Ha desenvolupat la seva carrera professional a la Cooperativa de Cambrils.

3.- Juan M. Artigau Príncep, 58 anys, casat i amb 2 filles. Mecànic de manteniment i serrarller, empresari de Cambrils militant d’UDC des de fa 30 anys.

4.- Antonio Laguna Martínez, 59 anys casat i amb una filla. Regidor de Serveis de l’Ajuntament de Cambrils. Empresari del sector de l’automoció.

5.- Carmen-Mihaela Grama, 37 anys, casada i amb un fill. Actualment, regenta el Cambrils Lounge Parc, restauradora.

6.- Francesc Marcó Nolla, 64 anys, casat i amb una filla. Tècnic comercial s’ha dedicat al comerç durant 48 anys dels quals 23 al sector de l’alimentació i 25 regentant la floristeria Orquídea al Barri Marítim.

7.- Marta Borràs Donato, 44 anys, regidora de l’Ajuntament de Cambrils, empresària d’hosteleria, experiència en administració i gestió d’empreses.

8.- Clara Isabel Guerrero Barroso, 54 anys, casada i amb 1 fill. Treballadora de neteja a la Residència Baix Camp. Membre de la Junta Directiva de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral i membre del Gripau Blau de Cambrils.

9.- Pol Torrente Costa, 28 anys, estudiant d’odontologia.

10.- David Diago Fuentes, 38 anys, casat i amb un fill tècnic sanitari treballa al SEM.

11.- Montserrat Vidal Sedó, 47 anys, casada i amb dos fills. Empresària d’hosteleria de Cambrils, actualment regenta l’establiment Pizzeria l’Stiva. Té experiència en comerç havent estat al càrrec de diferents establiments a la localitat.

12.- Francesc Escoda Amorós,  49 anys, militant d’UDC. 

13.- Enric Gracia Rofes, 33 anys, empresari cambrilenc dedicat al negoci familiar.

14.- Enrique Monzó Prior,  70 anys, casat i amb dos fills. Responsable de vendes de multinacional durant 26 anys, actualment empresari amb empresa d’enginyeria.

15- Susana Jiménez Velasco, 42 anys. Monitora de Total Body Condition, membre de l’Associació de Veïns del Barri Nou Cambrils, vice-presidenta de l’Associació de Dones Clara Campoamor i membrede l’equip de Veteranes Vogadores de Cambrils.

16.- Montserrat Bartolomé Jardí, 52 anys, casada i amb dos fills, ha estat  puericoltora, pagesa i secretària.

17.- Margarita Fernández Tejedor, 50 anys, casada i amb un fill és biòloga i investigadora científica sobre qualitat de les aigües marines i la gestió de recursos marins.

18.- Jordi Sánchez Pujals, 20 anys, estudiant d’Humanitats, president de l’Assemblea de la JNC Camp de Tarragona i membre de la Colla Gegantera Tota l’Endenga, l’Associació d’Antics Alumnes de la Salle i la Penya Barcelonista de Cambrils.

19.- Carlos Pérez Capella, 42 anys, casat i amb dos fills. Pescador, cap local d’UDC, vocal de la intercomarcal d’UDC a Tarragona i vocal comarcal del Baix Camp d’UDC.

20.- Manuel Gracia Medina, 44 anys amb una filla, oficial de primera, responsable tècnic de taller. Actualment treballa a Rodi Motor Services. També ha exercit de cambrer i tallador de pernil.

21.- Josep Miró Soldrà, 55 anys, empresari del sector de l’electricitat a Cambrils, President de l’Associació de Gremis d’Instal·ladors de la Província de Tarragona, president del comitè local de CDC a Cambrils 

Suplents

1.- Roberto Martínez Hinojosa

2.- Lluïsa Rom Sala

3.- Daniel Milan Cabré

4.- Andrés Avelino De Donato Rodríguez

5.- Jesús Nogués Alegret

6.- M. Rosa Capella Capella

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics