Dijous, 02 de Maig de 2024

El xef Sergi Palacín, del Restaurant Hiu, rep el reconeixement de l'Ajuntament de Cambrils

Va sortir de l'Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils i ha desenvolupat part de la seva vida professional a Bangkok

26 de Juliol de 2023, per Reusdigital.cat
  • Recepció al xef Sergi Palacín per part de les autoritats polítiques de Cambrils

    Cedida

El xef Sergi Palacín, que va sortir de l'Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, ha estat reconegut per part de l’Ajuntament de Cambrils després d’haver guanyat el premi a la millor tapa sostenible del I Concurs de Pintxos i Tapes Ciutat de Barcelona i Catalunya, que es va celebrar a Barcelona la setmana passada.  

El 9 de gener de 2023 va obrir el Restaurant Hiu a Cambrils, on és xef actualment, que a més de ser un restaurant de cuina creativa és un projecte personal i familiar, amb una important vessant social i ecològica.

Al llarg de la seva carrera, Sergi Palacín ha anat acumulant experiències i reconeixements d’alt nivell i es posiciona al territori com a referent de la cuina creativa seguint la seva línia del 0 Waste i filosofia d’autosostenibilitat. Després de treballar en diversos restaurants, entre els quals destaca el Bulli, es va traslladar a Bangkok, on durant 8 anys va ser cap de cuina del prestigiós restaurant Gaggan

Una vegada va convertir Gaggan en el millor restaurant d’Àsia, i el setè del món, Palacín va tornar a Catalunya per obrir un restaurant a Barcelona amb quatre socis més. Amb aquest projecte col·lectiu va rebre nombrosos premis com el de Millor restaurant de Barcelona o Millor Restaurant amb Cocteleria d’Espanya. A nivell individual, també va ser guardonat com a Cocinero Revelación de España en el marc de Madrid Fusión. 

L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa; la regidora de Turisme, Camí Mendoza, i la regidora de Promoció Econòmica, Neus Cárdenas, han rebut el cap de cuina per felicitar-lo per aquest darrer guardó, però també per reconèixer tota la seva trajectòria i agrair-li la seva contribució en la promoció de la gastronomia cambrilenca.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges