Dissabte, 23 de Març de 2019

Mont-roig del Camp presenta la nova programació formativa amb 20 accions gratuïtes

13 de Març de 2018, per Redacció
  • Imatge de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp

    Cedida

La regidoria d'Impuls Econòmic de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp ha presentat aquest dimarts la nova programació formativa per aquest 2018. Es tracta d'una vintena de cursos i tallers gratuïts pensats per millorar la capacitació i qualificació professional, així com per afavorir la inserció laboral de les persones en situació d'atur.

Sota el lema 'La llavor del coneixement, la collita de l'èxit', en aquesta ocasió s'ha optat per oferir accions formatives transverals per arribar al màxim nombre de negocis, necessitats i interessos formatius. En quest sentit, la regidora del ram, Yolanda Pérez, ha destacat que "són cursos de poques hores amb un contingut i temari molt específic". En concret, s'ha posat èmfasi amb l'oferta d'idiomes, a través de cursos d'anglès i francès específics per a negocis, de preparació del B1 de català i l'A2 de castellà, així com d'altres àmbits com manipuldor d'aliments o mossos de magatzem, entre d'altres. 

A més, la regidoria d'Impuls Econòmic ha ampliat el nombre de tallers dirigits a empresaris i emprenedors i s'oferiran sessions formatives de dues hores temàtiques diverses.

Els cursos són gratuïts i tenen les places limitades a un màxim de 25 persones, tot i que s'imposarà una fiança a les persones que s'inscriguin per ta lde garantir l'assistència. En finalitzar la formació, si s'ha assistit a un mínim del 80% de les hores del curs, l'usuari podrà demanar el retorn de l fiança. Així mateix, els alumnes que ho desitgin podran fer ús, també a cost zero, de l'autobús municipal per desplaçar-se entre Mont-roig i Miami Platja. 

COMENTARIS (0)

Reportatges