El resultat ha estat de Lleida B 3, CF Reddis 0

03 de Maig de 2015, per Redacció
  • Imatge d'arxiu d'un partit del CF Reddis

Reusdigital.cat

El duel entre els filials del Lleida Esportiu i CF Reus ha acabat a favor de l’equip de la Terra Ferma per un clar 3 a 0. El partit anticipa en una setmana el que pot un ser transcendental enfrontament entre els primers equips per entrar a la promoció d'ascens a Segona A.

Tot i el resultat de 3 a 0 final, el partit ha tingut dues parts ben diferenciades. A la primera, els reddisencs han dominat amb claredat davant d'uns lleidatans que s'han limitat a sortit amb cert perill al contraatac. Justament en una contra dels locals a l'últim minut de la primera part ha arribat el gol de Martínez que avançava els locals per 1 a 0.

A la represa, els homes de Bofarull han avançat línies per mirar d'empatar el partit, però de nou  han estat els locals qui han marcat al 55 mitjançant Trota que ha fet un gran gol.

El 2 a 0 ha ensorrat les il·lusions del Reddis. Els reusencs, que havien portat el pes del partit, es veien superats per un 2 a 0 injust. A partir d'aquí els locals han jugat amb molta comoditat i han gaudit de més ocasions per ampliar el marcador davant un Reddis que es donava per vençut.

El 3 a 0 ha arribat en un error de marcatge que ha aprofitat Aleix per fer un nou gol de cap que sentenciava definitivament el partit al minut 80.

Al minut 75, l'àrbitre ha expulsat a Sergi del Lleida i a Xavi Jaime del CF Reddis per una topada en la lluita per una pilota. Dues expulsions una mica rigoroses que deixava ambdós conjunts amb deu homes i sense el concurs del davanter més enforma dels blanc-i-blaus per la propera jornada.