Els roig-i-negres perden a Mallorca per 1 gol a 0

08 de Setembre de 2016, per Josep Gallofré
  • El CF Reus no ha pogut tornar a guanyar a Mallorca

Laliga

El CF Reus ha lluitat fins al final, però diu adéu a la Copa del Rei en la segona eliminatòria. Els roig-i-negres han perdut per 1 a 0 contra el RCD Mallorca, en un encontre que s'ha decidit a la pròrroga, amb un gol de Brandon al minut 92. L'equip de Natxo González ha disposat de bones oportunitats durant l'encontre, però els balears han estat més eficients. D'aquesta forma, ara al Reus li toca centrar-se en la competició de Lliga i en el pròxim encontre davant el Numancia.

Només un jugador, Jorge Miramón, repetia respecte a l'onze inicial que va empatar a Getafe. Natxo González ha donat entrada a jugadors amb pocs minuts, o fins i tot alguns que encara no havien debutat. És el cas del porter Jordi Codina, Campins o Rafa García. Fins i tot ha competit el central Babic, durant tot el partit, i Raphael Guzzo ha disposat d'una bona estona sobre la gespa de l'Iberostar Estadi.

El CF Reus ha mantingut la seva idea de joc, que tan bons resultats li havien donat fins ara. Els roigs-i-negres s'han mantingut sòlids en defensa, i ben situats sobre el terreny de joc. Mallorca i Reus han avisat al minut 9 de partit, amb dos xuts de Yuste i Querol. Al minut 14, Babic disposava d'una de les ocasions més clares, quan ha rematat de cap a la sortida d'un córner, però l'esfèrica ha estat desviada pel porter balear.

Els roigs-i-negres havien muntat una mena de teranyina sobre el seu camp, que impedia que el Mallorca trobés forats per generar perill a la porteria de Codina. Qui sí que ho ha intentat ha estat Máyor, molt actiu durant l'estona que ha jugat. El davanter s'ha plantat sol davant de Cabrero, però molt forçat a xutat a les mans del porter mallorquí. Poc després, al 33, de nou Máyor rematava fora una centrada de Migue García. El primer temps ha acabat amb un xut de Damià que ha desviat Jordi Codina.

Un Reus més incisiu

En la represa, el CF Reus ha sortit més endollat, amb la intenció de marcar el primer gol de la nit. Tot i això, les ocasions han tardat en arribar. No ha estat fins al minut 59 quan Ricardo Vaz ho ha intentat amb un xut que ha sortit desviat. A mesura que passaven els minuts, els dos equips es desgastaven més, i ho aprofitaven per arribar amb més facilitat a l'àrea contrària. Querol, abans de ser substituït, ha fet una gran jugada individual que ha finalitzat amb un xut tou a les mans de Cabrero.

L'ocasió més clara pels mallorquins ha estat un xut des de gairebé el mig del camp de Dalmau. A porteria buida, després d'una sortida de Codina, el davanter ha enviat la pilota fregant el pal. El darrer quart d'hora del temps reglamentari s'ha caracteritzat per les poques ocasions, i el respecte que ambdós conjunts tenien per encaixar un gol. D'aquesta forma, s'ha arribat a la pròrroga.

Un temps afegit que ha començat amb el gol del Mallorca. Al minut 92, Brandon ha rematat al fons de la xarxa una centrada des de la banda dreta. Tot i el resultat en contra, el CF Reus no s'ha rendit, i ho ha seguit intentat. Al 98, Yuste ha estat a punt de marcar-se en pròpia porteria, i, al 105, Guzzo, ha tingut la més clara, amb un xut que ha marxat ajustat al pal esquerre. A poc per finalitzar la pròrroga, Dalmau hauria pogut sentenciar, però la seva rematada s'ha estavellat al cos de Codina.

Finalment, derrota del CF Reus en el primer partit que disputa de la Copa del Rei. Després d'aquest mal resultat, els roigs-i-negres tornen a la capital del Baix Camp aquest dijous per tal de preparar el partit contra el Numancia, el dissabte a l'Estadi Municipal a partir de les 6 de la tarda.

Fitxa tècnica:

RCD Mallorca: Cabrero, Company, Ansotegi, Pleguezuelo (Juan Rodríguez, 65'), Joan Oriol, Damià, Yuste, Salomao (Moutinho, 80'), Pol Roigé, Brandon, Óscar Díaz (Dalmau, 62').

CF Reus Deportiu: Codina, Babic, Querol (Guzzo, 64'), Ricardo Vaz, Campins, Rafa García, Melli, Albístegui, Máyor (Edgar Hernández, 56'), Migue García, Miramón (Fran Carbia, 64').

Gols: 1-0 Brandon (92')

Àrbitre: Juan Luís Pulido Santana (Col·legi de Las Palmas). Ha mostrat targeta groga als locals Pol Roigé i Joan Oriol, i als visitants Rafa García i Ricardo Vaz.

Escolta la transmissió del RCD Mallorca- CF Reus al programa 'LANOVA En Joc' de LANOVA Ràdio: