Dimecres, 20 de Juny de 2018

El Partit Popular defensa la 'recerca de nous recursos culturals' a Reus

El grup municipal vol conèixer en el pròxim ple quines previsions farà la Generalitat als Plans Comunitaris dels barris Gaudí i de Sant Josep Obrer

16 de Febrer de 2017, per Redacció
  • El portaveu del PPC a Reus, Sebastià Domènech, en una imatge d'arxiu

    Reusdigital.cat

El grup municipal del Partit Popular presenta una moció al pròxim ple de l'Ajuntament de Reus destinada a impulsar línies de treball i acords amb la Secretaria de Cultura del Govern espanyol. El portaveu del grup municipal del PPC de Reus, Sebastià Domènech, exposa que "s'han d'establir les línies de cooperació i el treball en xarxa amb tots els departaments institucionals". "En el cas de cultura hem d'accedir als diferents programes culturals que segurament nosaltres sols no podríem", remarca Domènech. El PPC defensa "la recerca de nous recursos culturals" i la vinculació del "turisme cultural com una font d'impuls de projecció de ciutat". Per aquest motiu demanen "potenciar la cultura en la moció que presentem", diu el portaveu.

Per Sebastià Domènech, el Partit Popular "defensa la cultura com eix vertebrador", per aquest motiu "també explorem la reincorporació de mesures d'accessibilitat i d'inclusió social en els diversos gèneres artístics". En aquest sentit, el PPC aposta per treballar en "benefici de tots els àmbits de la política local", incloent-hi la cultura com a "línia prioritària en el context del factor social i integrador de tots els reusencs".

Així mateix, el grup municipal del Partit Popular formularà la pregunta per conèixer quina és la previsió d'aportacions econòmiques de la Generalitat de Catalunya per al 2017 envers els Plans Comunitaris dels barris Gaudi i de Sant Josep Obrer, i les noves línies de treball d'àmbit general que s'han establert aquesta legislatura en els dos barris reusencs.

L'altra pregunta s'emmarca en les llicències d'apartaments turístics. El PP vol conèixer quants en disposa la ciutat de Reus i si s'han obert expedients per l'incompliment de la normativa que els regula. Per últim, el partit també formularà un prec per tal d'ubicar un parc de jocs infantils a la urbanització Aigüesverds.

COMENTARIS (0)

Reportatges