Una delegació de la Caja del Seguro Social de Panamà visita l'Hospital de Sant Joan

01 de Març de 2017, per Redacció

  • Visita dels representants de Panamà a l'Hospital de Sant Joan

    Cedida

Una delegació de la Caja del Seguro Social de Panamà, ens que administra el sistema de seguretat social del país, ha visitat, aquest dimecres, l'Hospital de Sant Joan de Reus, amb l'objectiu de poder actualitzar i ampliar els seus coneixements en temes com les infraestructures, el disseny arquitectònic dels centres sanitaris, la planificació de les inversions en l'àmbit de la salut i la cartera de serveis.

Representants del Consorci de Salut i Social de Catalunya i directius del centre hospitalari han acompanyat, durant la visita, a la delegació,formada per una desena de professionals.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.