Dijous, 29 d'Agost de 2024

Corpus 2023: dijous 8 de juny, la coca amb cireres

08 de Juny de 2023, per Redacció
  • La coca amb cireres, menja deliciosa per Corpus

    YouTube

Actes de Corpus 2023 a Reus. 

Dijous 8 de juny:

- A les 9.30 h, des del CAMPANAR, Toc de Festa, a càrrec dels membres dels agrupaments escoltes i guies MontsantCim i Misericòrdia, campaners de la ciutat. Al mateix temps, des de l’AJUNTAMENT, sortida en cercavila de la Mulassa i dels Gegants per recórrer els carrers de la ciutat.

- 9.30 h, a la PLAÇA DEL MERCADAL, ballades de la Mulassa i dels Gegants per a tots els infants de les escoles, mentre mengen la típica coca amb cireres.

- De 10.30 a 13.00 i de 17.00 a 20.30 h, a l’atri de Sant Sebastià, a la PLAÇA DEL CASTELL, l’Ou com Balla.

- A les 16.00 h, des del CAMPANAR, Toc de Festa, a càrrec dels membres dels agrupaments escoltes i guies MontsantCim i Misericòrdia, campaners de la ciutat. Al mateix temps, des de l’AJUNTAMENT, sortida en cercavila de la Mulassa i dels Gegants per recórrer els carrers de la ciutat.

- 19.00 h, a la PLAÇA DEL MERCADAL, arribada de la Mulassa i dels Gegants, que ens oferiran les seves ballades al so de la música de les gralles i el timbal. Durant l’acte, degustació de coca amb cireres per a tothom, amb la col·laboració del Col·lectiu del Masclet i del Forn Sistaré.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics