Dimecres, 21 d'Agost de 2024

Desmantellen un punt de venda i distribució de droga a la Part Alta de Tarragona

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han detingut dues persones i han intervingut 2,4 kg d'haixix, 400 grams de cabdells de marihuana, 80 grams de cocaïna, 4.000 euros, bitllets falsos i armes prohibides

08 d'Agost de 2023, per Reusdigital.cat
  • Cedida

Agents de la Unitat d'Investigació de Mossos d'Esquadra, conjuntament amb agents de Unitat de Delinqüència Urbana (UDU) de la Guàrdia Urbana de Tarragona, han detingut aquest matí una dona i un home, de 20 i 39 anys respectivament, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, en la vessant del tràfic de drogues.

Els policies han trobat en el pis 2,4 kg d'haixix, 400 grams de cabdells de marihuana, 80 grams de cocaïna, 4.000 euros en efectiu, dues ballestes, una arma tipus tonfa, una defensa elèctrica i 40 bitllets de 50 euros falsos. Es calcula que la droga intervinguda en aquest operatiu tindria un valor aproximat de més de 22.000 euros.

Aquestes dues detencions i el desmantellament d'aquest punt de distribució de droga a la ciutat és la continuació d'una investigació que va tenir la seva primera fase el passat 19 de juliol. Aquell dia, els agents van portar a terme un dispositiu al Parc de les Granotes on van detenir quatre persones per venda de substàncies al detall a la via pública.

El dispositiu es va realitzar arran d'unes informacions que apuntaven el parc tarragoní com un lloc d'afluència de clients i venedors de droga. Durant el dispositiu i les primeres investigacions, la policia va detectar que les immediacions del nucli antic eren zones sensibles per a les transaccions de compravenda de substàncies estupefaents al detall. A més, les gestions d'investigació conjuntes entre els dos cossos policials van permetre ubicar un pis a la plaça de les Peixateries Velles utilitzat pels traficants per abastir-se de la droga.

Aquestes darreres setmanes, els investigadors han continuat les gestions i han fet vigilàncies per esbrinar qui hi havia al darrere del pis utilitzat com a punt de distribució de drogues.

Un cop finalitzada aquesta segona fase d'investigació, els agents amb autorització judicial, han fet l'entrada i escorcoll al pis investigat on han detingut dues persones més, un home i una dona. Per fer l'entrada al pis, els investigadors han comptat amb agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos d'Esquadra.

Els dos detinguts passaran en les properes hores davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona. Aquestes dues detencions d'avui i les quatre del passat 19 de juliol s'emmarquen dins del Pla Integral de Barris, el qual té com a objectiu millorar la seguretat en els diferents barris tarragonins.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics