Dijous, 29 d'Agost de 2024

José Ruiz Martínez (VOX) demana l'acta de regidor no adscrit a l'Ajuntament de Reus

Ruiz detalla que hi ha una 'manca de diàleg' dins de l'estructura del partit a Tarragona

24 de Novembre de 2023, per Raúl Rodríguez
  • El número 3 de VOX a Reus, José Ruiz Martínez, a les portes de l'Ajuntament

    Raúl Rodríguez

Després d'unes paraules d'agraïment als seus companys de grup municipal, el número 3 de VOX a Reus, José Ruiz Martínez, ha anunciat que ha demanat oficialment a la secretaria general de l'Ajuntament la seva inscripció com a regidor no adscrit. Alhora, ha sol·licitat la baixa com a afiliat al partit d'ultradreta.

Ruiz va entrar a formar part del ple de l'Ajuntament el 17 de juny, quan es va constituir per a l'actual mandat 2023-2027. El fins ara militant de VOX expressa que com a afiliat ha mantingut sempre un lligam "poc freqüent" amb el partit i detalla que amb l'estructura provincial de Tarragona "no s'ha mantingut una relació dialogant". 

Ell considera que quan sorgeixen problemes, la solució ha de passar pel "diàleg" i s'han de conèixer "totes" les opinions que hi ha sobre la taula abans de prendre decisions. José Ruiz Martínez confessa que els seus companys de grup municipal se senten "decebuts i preocupats" i afegeix: "Possiblement no estan d'acord amb el pas que faig, però sí amb els motius".

Ara per ara, no deixa el seu escó al ple i confia en continuar-hi com a regidor no adscrit. Per tant, de moment no es preveu el relleu al grup municipal, un relleu que podria prendre la número 4 del partit a les municipals del passat mes de maig, Clara Marzo Aguilar, qui no va irrompre a l'Ajuntament. "Crec que sí puc aportar a la meva ciutat de Reus", ha expressat Ruiz, qui conclou: "Tot i que no estic d'acord en tot amb el govern actual, no podem fer un atac constant a les persones si no tenim alternatives".

"No estic en contra de VOX"

José Ruiz Martínez ha remarcat que hi ha idees de VOX amb què hi combrega, però amb altres posicionaments no.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics