Dimarts, 20 d'Agost de 2024

L'Ajuntament de Reus publica les bases dels nous Premis Gabriel Ferraté Pascual

Els guardons volen donar visibilitat al dinamisme empresarial del territori

20 d'Agost de 2024, per Reusdigital.cat
  • Imatge de Gabriel Ferraté i Pascual

    Cedida

L’Ajuntament de Reus ha publicat les bases que regiran la concessió dels Premis Gabriel Ferraté Pascual, que la regidoria de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement convocarà properament amb l’objectiu de reconèixer i donar visibilitat a empreses especialment significatives en l’àmbit de projectes innovació empresarial de Reus i el Baix Camp.

Aquests premis volen donar visibilitat al dinamisme empresarial vinculat a la capacitat d’innovar, premiar els models de negoci que han incorporat l’agilitat i la iniciativa constant, la proactivitat i l’adaptació al canvi que permet avançar en la consolidació i creixement del teixit productiu del territori.

Les bases estableixen dues categories diferents de premis, un premi al model de negoci innovador i un altre a la innovació d'un producte o servei existent. Tots els detalls dels reconeixements es faran públics properament, coincidint amb la publicació de la convocatòria de l'edició d'enguany dels premis.

El regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement, Josep Baiges, ha afirmat que "per connectar i posicionar al món el teixit empresarial del nostre territori és clau reconèixer el talent, la creativitat, la sostenibilitat econòmica i social, la innovació empresarial i social, la implicació amb el territori, la digitalització, la transformació social. I això és el que ens proposem amb la creació d’aquests nous premis". 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics