Dimecres, 21 d'Agost de 2024

Oberta la convocatòria dels Premis Esport i Ciutat de Reus

S'acceptaran sol·licituds fins al 8 d'octubre

21 d'Agost de 2024, per Reusdigital.cat
  • Imatge de l'entrega de premis del 2023

    Cedida

La regidoria de Salut i Esports obre aquest dijous 22 d’agost, la convocatòria perquè es puguin presentar candidatures als Premis Esport i Ciutat 2024. Els premis reconeixen anualment esportistes i entitats vinculats a la ciutat que hagin destacat durant la temporada. El lliurament dels guardons corresponents a vuit categories diferents està previst realit zar-lo a la gala dels Premis Esport i Ciutat, al darrer quadrimestre de l'any.

Les entitats esportives de Reus, les federacions territorials, catalanes o estatals o qualsevol altre estament social i esportiu podran proposar la candidatura o candidatures per a qualsevol de les modalitats dels premis.

Les bases dels premis estableixen que el termini per presentar candidatures és des del 22 d’agost al 8 d’octubre, amb els currículums i/o mèrits esportius assolits entre el 31 d’agost de 2023 i el 30 d’agost de 2024.

Les diferents categories que es reconeixen en els Premis Esport i Ciutat són les següents: Premi Pioners de l’esport: Impulsors de l’esport a la nostra ciutat com a esportista, tècnic, directiu o patrocinador: Premi Dirigents de l’esport: Dirigents de l’esport actius de la temporada que contribueixen a l’èxit esportiu de la seva entitat i/o el seu esport; Premi Tècnics de l’esport: Tècnic esportiu, tant l’aspecte del rendiment esportiu, com de la transmissió de valors i del compromís amb l’esport i la ciutat; Premi Valors de l’esport: Accions, comportaments o actituds pel seu valor ètic o moral en el marc dels valors positius de l’esport; Premi Esport Adaptat: Esportistes o entitats que participen en l’àmbit de l’esport per a persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial; Premi Millors Clubs, Equips o Seccions Esportives: Millor club, equip o secció esportiva, pel seu èxit, trajectòria o resultat durant la temporada, i Premi Millor esportista de la Ciutat de Reus: Millor esportista de la ciutat.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics