Dilluns, 26 d'Agost de 2024

L'Ajuntament de Tarragona inicia el procés per legalitzar els edificis de la Marina Port Tarraco

El pla especial urbanístic evitarà l'enderroc de sis blocs del complex de luxe

31 de Març de 2009, per Esther Valcárcel / ACN
  • Un moment del ple municipal

    Esther Valcárcel

El regidor d'urbanisme, Xavier Tarrés, ha explicat que amb aquesta actuació se solucionarà una "herència del passat", ja que el projecte de la Marina Port Tarraco es va posar en marxa el 2006, quan governaven CiU i PP.

El pla especial urbanístic que s'inclourà en el PGOU i que ha estat elaborat per l'Ajuntament i el Port de Tarragona, evitarà l'enderroc dels sis edificis del complex de luxe Port Tarraco. Entre d'altres conceptes, el pla especial especifica els diversos usos que pot tenir la zona portuària de la ciutat, ja que segons la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), els edificis de la Marina Port Tarraco no responen al Pla d'usos dels espais portuaris.

D'altra banda, en el ple d'aquest dimarts l'equip de govern ha desestimat les al·legacions que diversos veïns de Tarragona 2 havien presentat en contra de la creació d'un IES en aquesta zona de la ciutat.

L'increment del preu del bitllet dels autobusos municipals ha estat un altre dels temes que ha generat més discussió entre l'equip de govern i l'oposició. Les noves tarifes, que s'aplicaran a partir d'aquest dimecres, consisteixen en augmentar en 10 cèntims el preu del bitllet senzill, que passarà a costar 1,20 euros. Els bonus també canviaran i seran de plàstic i recarregables per adaptar-se al sistema dels autobusos interurbans.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics