Dilluns, 26 d'Agost de 2024

El nou Mercat Central de Tarragona disposarà finalment de dues plantes d'aparcament

Segons l'Ajuntament, està previst que s'acabi al 2012

31 de Març de 2009, per Esther Valcárcel / ACN
  • Sergi De los Rios

    Esther Valcárcel

Després de patir diversos canvis, sembla ser que el projecte de remodelació del Mercat Central de Tarragona finalment preveu la construcció d'una planta destinada al supermercat, una altra planta per a les tasques de logística i dues plantes més destinades a l'aparcament de vehicles. La creació d'aquestes dues plantes d'aparcament han fet augmentar el cost del projecte en 7,7 milions d'euros, elevant així el pressupost total de la remodelació del Mercat Central a 34,7 milions d'euros.

De los Rios ha explicat que el nou model constructiu, que consisteix en crear les noves plantes començant per la de més a munt fins arribar a la baix de tot, és més econòmic que l'anterior model en el que es pretenia remodelar el Mercat Central i que és aquest fet el que permetrà crear les dues plantes d'aparcament.

La creació de les dues plantes d'aparcament també allargarà el termini de les obres, que es preveu que durin uns 30 mesos. El consistori preveu que els treballs comencin a finals d'aquest any o a principis de l'any que ve i que el nou Mercat Central sigui una realitat al 2012.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics