Diumenge, 25 d'Agost de 2024

Pablo Gor s’ha proclamat vencedor del Campionat Provincial Absolut de Tennis al Monterols

30 de Juliol de 2012, per Redacció
  • Pablo Gor es va imposar a Gerard Platero

La final, que es va disputar aquest cap de setmana es va resoldre en tres sets, en els quals Gor va imposar el seu joc al de Gerard Platero per 1/6, 6/2 i 6/3. Pablo Gor, del CT Tarragona, era el cap de sèrie número 1 del campionat i número 65 del rànquing estatal, fet que el convertia en favorit de cara a la final, mentre que el seu rival ocupa la posició 288 de la classificació.

Una quarantena de jugadors han disputat aquesta edició del Campionat Provincial Absolut de Tennis individual en categoria masculina, que va arrencar al 16 de juny i que ha culminat aquest cap de setmana amb la victòria de Gor.

El Campionat Provincial per parelles es va tancar fa una setmana amb la victòria de Pablo Bustos i Marc Toribio, que van superar a Ismael Flores i Pau Collado per 6/1 i 6/3, també sobre la terra batuda del CT Reus Monterols.