Dimarts, 30 d'Abril de 2024

Tot a punt per l'inici de la Copa del Rei d'hoquei patins

Guillem Trabal es mostra optimista i afirma que l'equip arriba amb 'confiança'

28 de Febrer de 2013, per Clàudia Bonet
  • Sortida de l'expedició del Reus Deportiu cap a Oviedo

    CF Reus

El Reus Deportiu s'enfrontarà al CP Vic, un rival amb el que ja es van veure les cares fa un parell de jornades al Palau d'Esports.  En aquell encontre, que va acabar amb el 2 a 2 al marcador, es va veure una igualtat a la pista que queda reflectida a la taula classificatòria de l'OK Lliga. El CP Vic, actualment, és quart amb  34 punts,  10 victòries,  4 empats i 5 derrotes i el Reus Deportiu  cinquè amb un punt menys, 33, amb les mateixes victòries, 3 empats i 6 derrotes.  Els osonencs, però, són l'equip menys golejat de l'OK Lliga.

El capità del Reus, Guillem Trabal, es mostra optimista i explica que "l'equip arriba molt bé a la competició, ja que els últims resultats ens donen confiança. Les expectatives són altes ja que competicions com la Copa del rei, a partit únic, obren les possibilitats a tots els equips". El porter reusenc també ha destacat la solidesa defensiva del rival, "un equip que sap estar en aquest tipus d'encontres".

La Copa del Rei arrencara aquest dijous a les 7 de la tarda amb el primer encontre entre el ICG Software Lleida i el Coinasa Liceo. A continuació, a les 9 del vespre, serà el torn dels roig-i-negres. L'encontre estarà dirigit per l'àrbitre Óscar Valverde i Josep Antoni Ribó. Els partits de quarts de final es podran seguir per la FEP-TV. En cas de victòria reusenca, els roig-i-negres s'enfrontarien a les semifinals amb el guanyador del Lleida-Liceo.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Miquel  28 de Febrer de 2013

Reus amb el Reus

Vinga nois, vosaltres podeu!