Dimarts, 27 d'Agost de 2024

La FAVR demana a les administracions 'es posin d'acord' per defensar els interessos del sud de Catalunya

16 de Febrer de 2018, per Redacció
  • Exterior de l'Aeroport de Reus

    Reusdigital.cat

La junta directiva de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus (FAVR) va acordar, en una reunió aquest dijous, la petició a les administracions públiques i ajuntaments de les principals ciutats del Camp de Tarragona que "d'una vegada per totes es posin d'acord i facin un front comú en defensa dels interessos de les comarques del sud de Catalunya".

Per la FAVR la darrera notícia sobre la quarta pista de l'Aeroport del Prat "és una de les moltes desigualtats que durant anys s'han permès des del Govern de la Generalitat amb el consentiment tàcit del territori", que consideren que fins ara "no s'ha mobilitzat i defensat amb contundència la millora de les infraestructures de les nostres comarques". En aquest sentit, la federació veïnal exposa que "fa anys que denunciem el deficient transport, sigui ferroviari o en bus, entre les principals ciutats del camp".

Des de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus es lamenta "la passivitat de les administracions del territori davant d'aquests constants atacs a les nostres comarques i els seus habitants". D'aquesta forma, insta a què, "de forma decidida", es faci un front comú en el qual la FAVR i d'altres entitats vinculades al transport públic i planificació del territori "hi tinguin un paper reservat per fer sentir la nostra veu davant de la Generalitat i l'Estat espanyol".

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics