Dimecres, 24 d'Abril de 2024

Marta Llorens: 'La llista unitària pot eliminar el projecte de la CUP'

L'alcaldable ha passat per LANOVA Ràdio

17 de Juliol de 2018, per Arnau Martínez
  • Llorens, als estudis de LANOVA Ràdio

    LANOVA Ràdio

Marta Llorens serà l'alcaldable de la CUP a les pròximes eleccions municipals. La cupaire ha passat pels micròfons de LANOVA Ràdio on s'ha mostrat "satisfeta perquè la gent reconeix la feina feta". D'altra banda, ha assegurat sentir-se "amb responsabilitat". També ha avançat que la llista s'anirà configurant a partir del setembre de 2018.

"Ens presentem en solitari, com a CUP, perquè volem implementar el nostre model de ciutat", ha dit l'actual portaveu de la formació política de l'esquerra independentista. Pel que fa al projecte de ciutat ha indicat que seguirà "unes línies molt cupaires" i el fet d'entrar a "una llista unitària podria diluir i fins i tot eliminar el projecte de la CUP que no pot ser destriable entre clau social i clau nacional", ha apuntat. "Si anem com a CUP sola no vol dir que ens tanquem a parlar en clau republicana", ha explicat Llorens.

La candidata a l'alcaldia ha avançat que aquest dimarts a la tarda se sumaran a la reunió convocada per la iniciativa Primàries Republicanes a Reus.

Municipalitzar diversos serveis

Les línies estratègiques que seguiran seran "l'anticapitalisme, el socialisme, el feminisme, l'ecologisme i l'independentisme", ha subratllat l'actual portaveu. Llorens ha indicat que treballaran per municipalitzar "diversos serveis que ofereix l'Ajuntament com podria ser la neteja de les escoles".

Llorens també ha parlat de "confrontació de models" al referir-se a l'àmbit social, indicant que el de la CUP "no té res a veure" amb el del govern actual. També contemplen un model de sanitat "molt diferent". "Sempre s'ha dit que la CUP tenia por a governar i això no és veritat", ha manifestat Llorens.

Ha recordat que després de les eleccions de 2015 van fer assemblees obertes i es van reunir amb tots els partits, però "el grup d'Esquerra Republicana no ens va contestar en el seu moment". Preguntada per si hi haurien línies vermelles a l'hora de pactar ha respost que aquest tema se'l plantejaran "quan hagin passat les eleccions del 2019".

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Josep. P.  17 de Juliol de 2018

FEINA FETA ?????

No heu fet res, a fet mes feina David Vidal solmque vosaltres sis.