Divendres, 23 d'Agost de 2024

Es constitueix la plataforma d'afectats del parc del terror de Cambrils

Denuncien, a través de les xarxes, l'experiència 'decebedora i nefasta' en la visita dels dies 12 i 13 d'octubre

17 d'Octubre de 2018, per Redacció
  • Un dels actors del parc del terror, en una imatge promocional

    Cedida

Aquest passat dimarts s'ha constituït la plataforma d'afectats del parc del terror més gran d'Europa, l''Scream nights' de Cambrils. Els seus integrants han fet una pàgina a Facebook per expressar "el nostre desacord amb el desenvolupament del parc els dies 12 i 13 d'octubre".

Segons els impulsors del col·lectiu, la visita a les atraccions "va ser decebedora i nefasta". "Llargues cues, mal tracte, cases del terror quasi sense actors i preus abusius" són algunes de les queixes dels visitants, alguns dels quals han exposat que els intèrprets "ens van respondre de molt mala manera".

"Ens vam trobar cues de dues hores per atraccions de pagament decebedores pels 5 euros que valen", s'ha queixat la plataforma a través d'un comunicat. L'organització, segons els afectats, tan sols "s'ha limitat a penjar una publicació a les xarxes en què s'apunta que han rebut les nostres queixes i que treballen per millorar". "Ens preguntem si hem estat els conillets d'índies dels primers dies", han fet constar.

A banda, les queixes dels usuaris recullen també que el menjar del parc "és car". "Els 'hotdogs' valen 6 euros, les hamburgueses 7 i el menú amb patates i beguda, 14. El menjar se'ls va acabar el dia 12 cap a les 10 de la nit", han revelat els integrants del grup.

La plataforma ha nascut, segons han dit, perquè l'organització "es dedica a bloquejar a les xarxes qui parla malament d'ells".

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics