Divendres, 29 de Març de 2024

El Reddis ha posat la directa

El CF Reddis està fent un inici de temporada molt bo a la Tercera Catalana. Un joc atractiu i efectiu que els ha dut a ser l'equip que ha marcat més gols del grup 2 d'aquest categoria.

19 de Novembre de 2019, per Jordi García
  • Imatge d'arxiu d'un partit del CF Reddis

    Jordi Garcia Arnau

Amb 39 gols a favor, els blanc-i-blaus s'han situat un gol per sobre de La Floresta, l'actual líder invicte d'aquest grup, i que ha sumat onze victòries consecutives en aquest primer terç de la temporada. El CF Reddis ocupa la segona posició amb 25 punts, a vuit de La Floresta. Vilaseca, Falset i Mas Pellicer de Reus ocupen el pom de dalt de la classificació amb 25 i 24 punts respectivament.

Però l'eficàcia golejadora dels reddisencs s'ha fet palesa en aquestes últimes jornades en què han fet 24 dels 39 gols que han fet fins ara. Els set gols davant el Maspujols i el Sant Pere i Sant Pau, i el deu marcats al camp de la Selva del Camp els ha permès esvair els dubtes de les primeres jornades en què les victòries van arribar sempre per la mínima.

Però el CF Reddis no és tan sols l'equip més golejador del grup 2 de la Tercera Catalana sinó que s'ha situat com el quart dels 17 grups d'aquesta categoria que hi ha a Catalunya. Dels 306 equips de futbol que militen a la categoria de bronze del futbol regional català, tan sols tres han fet més gols que el CF Reddis (39). Dos són de les comarques de Barcelona, el Gornal amb 40 i l'Ibèria amb 42, i l'altre és el CF Batea que amb 47 gols a favor és el màxim golejador de Catalunya i un ferm aspirant a retornar a la Segona Catalana tal com aspira a aconseguir el CF Reddis.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (2)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Pep  19 de Novembre de 2019

Hay que potenciarlo

El ayuntamiento tiene que dar el do de pecho y potenciar economicamente a nuestro reddis es el momento

Enric  19 de Novembre de 2019

Es el momento

Con la desaparicion total del reus es el momento de potenciar el reddis, si hay que dar apoyo economico para que el centenario reddis sea fuerte y el primer equipo de nuestra ciudad