Dimecres, 10 de Juliol de 2024

El Reus Roig-i-Negre cau als minuts finals davant el Falset

Tot i la reacció local a l'inici de la segona part, els visitants s'han emportat la victòria a les acaballes del partit

02 d'Octubre de 2023, per Reusdigital.cat
  • Alineació inicial del Reus Roig-i-Negre

Cedida

El Reus Roig-i-Negre ha perdut, aquest diumenge, per 2 a 4 davant del Falset Esportiu. Durant la primera part, els reusencs no han pogut convertir les ocasions que han disposat i la seva imprecisió de cara a porteria els ha penalitzat fins a tres vegades. El Falset ha aconseguit posar-se per davant al minut 41, quan Hicham Bouakka ha posat el 0 a 1 parcial, abans del descans.

Ja a la represa, els falsetans han doblat el seu avantatge, amb un gol de Pau Ribes al minut 47. Malgrat aquest context advers, el Reus Roig-i-Negre ha posat la igualada en dues jugades gairebé consecutives. Primer amb l'1 a 2, obra de Cheikh Seck, i després amb el gol d'Abdessamad Ben Sghir. Els dos gols, als minuts 58 i 62 respectivament, han propiciat uns moments dolços per als roig-i-negres, que han posat contra les cordes als visitants i podrien haver culminat la remuntada. Els minuts finals, però, han passat factura als locals, que han vist com marcava al minut 86 Herea Catalin i Jaume Montalbo al 89. El Reus Roig-i-Negre ha reclamat de manera reiterada un penal no assenyalat al central Pape Gaye en un salt, que no ha xiulat l'àrbitre.

Resultat complicat pels reusencs, que perden en els instants finals un punt i baixen fins a la 13a posició a Tercera Catalana, a l'espera de jugar el partit que va quedar suspès amb el Cambrils Unió B.