Dura derrota del Reus FC Reddis a Badalona

Els roig-i-negres perden per 4 gols a 0

29 d'Octubre de 2023, per Reusdigital.cat
  • Imatge de l'encontre

Reus FC Reddis

El Reus FC Reddis ha patit un dur correctiu aquest diumenge davant del Badalona. Els reusencs han perdut per 4-0, els quatre gols marcats en una segona part per oblidar.

El partit ha començat amb un Reus incisiu, amb ganes de buscar la porteria contrària des del primer moment. Benito i Sardà ho han provat sense sort i, al minut 28, ha arribat l'ocasió més clara dels reusencs, en una rematada al pal d'Aitor Serrano.

La segona part ha començat de la pitjor forma per al Reus FC Reddis, ja que al minut 46 el Badalona ha fet el primer gol de la tarda, obra de Batanero. Les males notícies han seguit per als de Marc Carrasco. Després d'un gol anul·lat als badalonins, el defensa reusenc Andy Alarcón ha vist la targeta vermella per tocar la pilota amb la mà a l'interior de l'àrea. El penal l'ha transformat Walid i ha posat el 2-0 al marcador.

Marc Carrasco ha mogut la banqueta per intentar trobar la tecla per tornar a entrar en el partit, però el conjunt roig-i-negre ha vist com el Badalona ampliava encara més el marcador. Al minut 63, Batanero ha fet el 3 a 0 amb un xut ras des de la frontal. Els locals encara han tingut temps per fer el quart gol. Al minut 82, Larrosa ha marcat el 4 a 0 definitiu.