Dimecres, 15 de Maig de 2024

L'Ajuntament de Cambrils porta a terme diverses actuacions de millora de voreres i calçades

19 de Desembre de 2019, per Redacció
  • Una imatge dels treballs

    Cedida

El departament de Serveis de l'Ajuntament de Cambrils està portant a terme diversos treballs de millora de voreres i calçades. Aquest últim trimestre de l'any la brigada ha reparat voreres i escocells al passeig d'Albert, als carrers de Joan Ardèvol, de Joan Maragall i de Les Barques, a les avingudes de la Diputació i d'Horta de Santa Maria, al passeig Marítim Ponent amb l'avinguda de Catalunya, a la plaça de la Vila i al raval de Gràcia. Els operaris també han construït un nou tram de vorera al passeig de la Salle per accedir a les escales de la riera d'Alforja, han creat quatre nous guals adaptats al carrer Lleida amb Vila-seca per millorar l'accessibilitat i han reparat clots a la calçada de diversos carrers.

Altres treballs de manteniment han estat la pintura de la base dels fanals del barri de la Parellada i de la pèrgola del patronat de Turisme, la reparació de les llambordes de la rotonda del creuament dels carrers Moragues i Barret amb Jaume Ferran o una rasa per reparar l'enllumenat públic al carrer Neptú, entre altres. La brigada ha combinat aquestes actuacions amb la col·locació de l'enllumenat de Nadal, el muntatge i desmuntatge d'escenaris de diferents esdeveniments o els preparatius de les eleccions.

Aquesta setmana, les obres continuen al carrer Joan Ardèvol, Raval de Gràcia i barri de la Parellada i posteriorment es traslladaran a la zona del port per realitzar diverses actuacions al passeig marítim de Llevant i altres vies properes. Nou enllumenat al passeig Marítim i pavimentació del camí de Montbrió A més d'aquests treballs de manteniment, properament el Departament de Serveis licitarà la substitució de les lluminàries del passeig marítim de Llevant, la instal·lació d'un nou enllumenat d'exterior a l'avinguda del Mil·lenari i a un tram del carrer Camí de Creus, la pavimentació d'un tram del camí de Montbrió (entre el barranc Verge del Camí i la carretera de Vinyols), la reparació de les voreres del carrer Josep Sanmartín i la col·locació d'una barana a la riera del Regueral.

Les actuacions seran possibles gràcies a la modificació de crèdits aprovada al ple del passat 22 de novembre, han recordat fonts municipals.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges