Diumenge, 25 d'Agost de 2024

Onze morts més al Camp per covid-19

Es detecten més de 600 positius a la regió sanitària des de l'anterior balanç

03 de Novembre de 2020, per Redacció
  • Una veïna se sotmet a una prova PCR

    Reusdigital.cat

Problemes tècnics al departament de Salut han retardat durant hores l’accés al registre actualitzat de la incidència de la covid-19 a Catalunya. Poc després de les 6 de la tarda (quan l’habitual és a mig matí o al migdia), s’han conegut finalment.

En només 24 hores s’han detectat 611 nous casos positius de coronavirus per totes les proves a la regió sanitària Camp de Tarragona, fins a un total acumulat des de l’inici de la pandèmia de 15.434. Pel que fa a les defuncions, i des de l'últim balanç, se n'han registrat 11, el que eleva la xifra des del març a les 520 defuncions. Per contra, el risc de rebrot al territori ha baixat 41 punts, confirmant la seva tendència decreixent, situant-se en 808.

A més, la velocitat de propagacio de la malaltia (Rt) es desaccelera fins a 0.99, per sota del nivell òptim d’1 i que cal interpretar com un fre a l’expansió exponencial del virus. La incidència a 14 dies es manté alta, 851 casos, si bé la taxa de confirmats per proves PCR i tests antígens viu una lleugera davallada, amb 418 casos per cada 100.000 habitants en el període del 24 al 30 d’octubre.

El número de pacients ingressats en centres hospitalaris del Camp es redueix en dos respete el passat dilluns, i queda en 231, dels quals 41 (dos menys) són a l'UCI. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics