Diumenge, 01 de Setembre de 2024

Marc Arza (PDeCAT) carrega contra el govern català per 'aplicar la destral i no el bisturí' i 'matar' el comerç

16 de Gener de 2021, per Tots 21/ GDDCT
  • Marc Arza, durant la roda de premsa d’aquest matí a Reus

    Tots 21

Només 24 hores després de l’ajornament fins al 30 de maig de les eleccions que s’havien de celebrar aquest 14 de febrer, el cap de llista del PDeCAT a la demarcació, Marc Arza, ha carregat contra "un govern que no respon a les necessitats del país". Sense pèls a la llengua, i disparant argumentari polític com si fos una metralladora immune a l’interrogant obert sobre la possibilitat de votar, ha afirmat que Catalunya necessita poder anar a les urnes "com més aviat millor" perquè es troba comandada per una coalició "que no s’entén entre ella. ERC no sap governar i Junts no fa res, esperant poder posar les culpes de tot a ERC", ha etzibat en una roda de premsa on jugava a casa.

El reusenc s’ha fet envoltar de membres de la seva candidatura, entre ells l’alcalde, Carles Pellicer (que tanca la proposta del partit al territori de manera simbòlica), durant la roda de premsa convocada aquest matí a la plaça del Mercadal de la capital del Baix Camp. Sense deixar res a l’atzar, el contacte informatiu s’ha dut a terme a tocar del carrer de Monterols i, per tant, de l’artèria comercial per excel·lència de la ciutat. Des d’aquest punt ha lamentat que unes de les àrees comercials a l’aire lliure més concorregudes de la província "no estigui bullint d’activitat com ho faria en un dia normal", fruit de la decisió de l’executiu d’obligar al tancament dels establiments no essencials durant els caps de setmana "en plena època de rebaixes. No volem denunciar les mesures que s’han pres com a prevenció davant la Covid-19, però sí que es prenguin a cop de destral i no utilitzant el bisturí", ha precisat, recordant que si bé les xifres de la incidència de la pandèmia són en general "altes, hi ha zones de l’interior on són més baixes". Així doncs, la proposta des del PDeCAT implica filar més prim. De la mateixa manera que s’ha implantat el confinament perimetral sense excepcions, es podria haver analitzat cas per cas "en àmbit municipal, comarcal o de regió sanitària. Caldria haver tingut més cura", ha afegit, assegurant que "darrere de cada botiga que tanca hi ha una família que pateix. La pobresa mata tant com la malaltia".

(Seguiu llegint la notícia en aquest enllaç)

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (7)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Pol F. llussà  17 de Gener de 2021

però no havia plegat de la política?

Va marxar per la porta gran i imagino que el plaB no li deu haver funcionat per la pandèmia i apa... a buscar menjador a de nou. Però aquesta vegada es queden fora del Parlament, haurem de seguir buscant, com a la tapa del yogur

Reusenc  17 de Gener de 2021

Coherent

Dels pocs, coherents per què molts antics barons de CIU de Reus, ara van de indepes i no en tenen res. Som més de dretes que VOX molts d'ells, i ara tots cap a Junts, que falsos que són. Ei i gent que ocupa càrrecs a la societat civil de Reus. Som uns ignorants

Reusenc  16 de Gener de 2021

Alcalde

Tindria que ser el pròxim Alcalde. Dels pocs polítics locals que serveix i té ganes de treballar. Que al cap i la fi és el més important.

Pepito de l'arena  16 de Gener de 2021

Per a Joan V.N.

Disculpa, pero aquest noiet de mostrari del Massimo Dutti, NO EN TÉ RES D'INDEPENDENTISTA. Va pujar al carro ensumant que si no ho feia, perdria el tren i la cadira. I faig extensiu el comentari a altres que surten a la foto.
Si convé, per a conservar l'ajuntament, faran govern de coalició amb VOX.
O sigui que "menos lobos" Joan.

Joan V.N.  16 de Gener de 2021

Això no ho para ni déu

Perdona, però no, la pobresa mata menys que la malaltia. Com expliques tu que en aquesta ciutat on tu mateix has estat regidor tinguem més d'un 20% de la població per sota del llindar de pobresa? Les vostres polítiques conjuntes (amb Junts i ERC més el no se sap on soc de l'ARA Reus dels darrers anys , fins i tot amb governs de coalició del PP han deixat la ciutat com està. I alguns com tu continueu empassant-vos el conte de la lletera de la independència? Va arriat aquest país amb tota la tropa "indepe" i la seva incapacitat de govern de la qual en doneu mostra cada dia. I el fotut és que això no ho para ni déu.

Pere de Cat  16 de Gener de 2021

La pobresa mata tant com la malaltia?

Aquí s'ha passat de frenada, els nervis de veure que aquest ajornament els deixa encara més fora del Parlament, en pujar la participació, l'ha fet perdre l'oremus

Josep Sierra Roca  16 de Gener de 2021

FILAR PRIM

És una obvietat que sempre es pot filar més prim, filar més prim per tal d'evitar més morts deguts a la malheurada pandémia; i, pel que sembla, hi han polítics, encara, que prefereixen que la gent es mori...
Al meu modo de veure, a casa nostra, i sense voler minimitzar el patiment de la gent que sufreix doloroses dificultat económiques, NO és cert que la pobresa mati tant com la malaltia, en aquest cas la pandémia; i no trobo gens honest el voler aprofitar-se del sofriment de la gent, tant dels que moren com dels que pateixen economicament, per fer-ne campanya política.