Divendres, 16 d'Abril de 2021

L'AEQT estrena web amb més informació i nous apartats

08 d'Abril de 2021, per Redacció
  • El web incorpora nous apartats i més informació

    AEQT

L'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) ha estrenat aquesta setmana la seva renovada pàgina web, que es manté en el domini www.aeqtonline.com, com a part de les accions de millora de la divulgació i la transparència que recull el seu Pla Estratègic 2021-2023. A més d'haver renovat el disseny, en la nova pàgina web s'han introduït també importants modificacions en la seva estructura, que passa a donar més protagonisme a aquells aspectes que puguin oferir a la societat una informació més profunda, detallada i transparent de què és l'AEQT i què és la indústria química.

La transparència ha estat un dels principis rectors en la confecció d'aquest nou portal en línia de l'associació, que incorpora un apartat dedicat específicament als indicadors del sector químic tarragoní: tant aquells que tenen a veure amb el seu impacte econòmic, com també als de sostenibilitat: dades sobre seguretat, accidentabilitat, impacte mediambiental (emissions, etc).

També encaixa en l'aposta per la transparència la incorporació, dins de l'àrea de medi ambient, d'un subapartat específic dedicat a qualitat de l'aire en el qual es poden consultar totes les edicions de l'Informe-Observatori de la Qualitat de l'Aire que s'han editat fins ara, amb dades d'immissió dels nuclis de població de l'entorn de la indústria, i on també s'inclou un enllaç a les dades en directe de qualitat de l'aire de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica de la Generalitat de Catalunya.

L'altre gran objectiu d'aquesta renovació de la pàgina web és aprofundir en la divulgació del sector: què és la indústria química, com funciona, quins productes fabrica, quins són els seus valors i les seves polítiques... És per això que en la nova pàgina web també es podrà trobar un ampli apartat dedicat a projectes i polítiques de sostenibilitat i Responsabilitat Social de la pròpia AEQT i del sector químic en general.

Aquest apartat ofereix explicacions detallades sobretot pel que fa a iniciatives que la indústria ha posat en marxa de manera conjunta en el territori i que són referents arreu, com ara els Parcs Químics o les formacions en factor humà, pel que fa a seguretat; o l'Observatori de la Qualitat de l'Aire i l'aposta per la reutilització d'aigua, en l'àmbit mediambiental, entre molts d'altres.

A banda, es posa en valor la diversitat de productes que fabrica el sector i la seva importància essencial en pràcticament tots els contextos de la vida quotidiana. També en l'àmbit de la divulgació, la nova pàgina web estrena un bloc en el qual s'aniran publicant articles informatius o d'opinió, així com també entrevistes, sobre aspectes diversos relacionats amb la indústria química tarragonina, el seu funcionament, els seus reptes de present i futur...

Aquest bloc s'afegeix a l'apartat de notícies del sector (tant globals com individuals de les empreses associades) que ja existia en la versió anterior i que per descomptat es manté. Finalment, tant la societat en general com els mitjans de comunicació podran trobar en el nou lloc web de l'AEQT eines i recursos per a una millor comprensió i difusió del sector, com ara infografies sobre els seus productes essencials, imatges, newsletters... o una nova sèrie de vídeos divulgatius, encara en fase d'elaboració, i que s'aniran publicant conforme vagin estrenant-se.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges