Dilluns, 17 de Juny de 2024

El judoca de l'Hospitalet de l'Infant Pedro Rivadulla, bronze als JJOO de la juventut

24 d'Agost de 2010, per Redacció
  • Pedro Rivadulla (segon, per la dreta)

El judoca de l'Hospitalet de l'Infant Pedro Rivadulla ha aconseguit la medalla de bronze en la cateogria de menys de 55 quilograms a les Olimpíades de la Joventut, celebrades a Singapur. Rivadulla és una de les promeses del judo estatal, com ho demostra el fet que amb setze anys hagi pujat al podi a campionats d'Espanya de categories superiors, i ha estat l'únic representant d'aquest esport als JJOO de la Joventut.

Rivadulla va aconseuir la classificació per les Olimpíades gràcies al cinqué lloc que va obtenir al campeonat del món de Budapest 2009, en la categoria cadet de menys de 55 quilograms. Als JJOO de la Joventut, el judoca va batre amb facilitat, mitjançant un 'ippon', al yemení Anter Abdulrahman i al representant de Comoros, Fahadiya Takirine. Aquest últim combat li va valer la medalla de bronze. Rivadulla tan sols va cedir davant el campió del torneig, el txec David Pulkravek.