Feia més de nou anys que els blanc-blaus no guanyaven a Torreforta

26 de Setembre de 2011, per Jordi Garcia Arnau
  • El CF Reddis aconsegueix la primera victòria de la temporada

Edel Martínez

A l'igual que la temporada passada, el CF Reddis ha aconseguit la primera victòria a la nova categoria en la segona sortida. Si l'any passat va ser a Mollerussa, aquesta any ha estat a Torreforta i amb el mateix resultat de 0 a 1.

El derbi d'aquesta temporada ha arribat a la tecera jornada i se l'ha emportat el CF Reddis que d'aquesta manera s'ha tret una mica el mal de gust de boca que els va deixar els dos enfrontaments de la temporada passada en que van guanyar els tarragonins i van impedir que el Reddis aconseguís el campionat de Preferent que finalment es van emportar els de Torreforta.

Com era d'esperar el partit ha estat intens i igualat entre dos conjunts que es coneixen força bé. El Reddis ha fet una bona primera part on ha vist com l'àrbitre li anulava un gol. Però ha estat a la segona part quan ha arribat la jugada que ha decidit el partit. Un clar penal de Pere ha significat l'expulsió del porter local que ha deixat al conjunt entrenat per José Miguel López. El penal l'ha llençat Llorenç i Gerard ha pogut rebutjar la pilota que ha anat a peus de Dani Argilaga (min 69) que finalment ha fet el gol que ha donat els tres punts al Reddis.

En els últims vint minuts el Torreforta ho ha intentat amb més cor que cap i el marcador ja no s'ha mogut. L'àrbitre ha decidit allargar molt la conclusió del partit, fet que ha provocat les protestes de Toni Oruj que ha vist la segona groga i que per tant ha estat expulsat.

El proper dissabte el Reddis rebrà el Viladecans, un dels quatre equips que la temporada passada es va emportar la victòria del camp de l'equip reusenc.