Dilluns, 15 de Juliol de 2024

Pallarès proposa un canal per comunicar incidències a la via pública

'Línia amable' seria digital, però també s'hi podrien fer aportacions per telèfon

10 de Maig de 2023, per Reusdigital.cat
  • Pallarès, al Mercadal, amb els candidats Mònica Bellido i Jaume Piñol de la Mata

    Cedida

La candidata de Junts per Reus, Teresa Pallarès, ha anunciat aquest matí de dimecres que vol posar en marxa la Línia amable, un nou canal perquè els ciutadans puguin avisar d’incidències a la via pública, "com poden ser el servei de neteja, l’enllumenat, la senyalització, el mobiliari urbà o les barreres arquitectòniques que perjudiquen les persones amb mobilitat reduïda", segons ha fet saber la candidata.

 

Resposta en quinze dies

 

El nou canal de participació ciutadana serà digital, però també estarà disponible a través de via telefònica "per a aquelles persones que tenen dificultats en l’ús de les noves tecnologies". Així mateix, Pallarès ha explicat aquest servei serà gestionat directament des de l’àrea d’alcaldia i que traslladarà a la ciutadania, "en un termini màxim de 15 dies, com s’ha solucionat la incidència o en quina fase de resolució es troba".

La cap de llista ha assenyalat que vol “una ciutat encara més amable i que cal comptar amb la contribució dels reusencs”. A pareu seu, “la comunicació entre les administracions públiques i els ciutadans ha de ser bidireccional, permanent i transparent”. “Vull que els reusencs se sentin identificats i interpel·lats en les decisions que pren l’ajuntament”.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (3)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Artur Mes  11 de Maig de 2023

Sin sentido...

Es que no tiene establecido un protocolo el Ayuntamiento...? O es que nos toman por tontos?? Imposible de políticos troleros...

Per  10 de Maig de 2023

Pep

Mientras este sra candidata n9 nadie votarà juntos no és de fiar

Per  10 de Maig de 2023

Pep

Junts O juntos O grupito
Està sra no be ,seguro un Amigó me a comentado que la sra que sale llista novena puesto és la falsedat en persona i ni yo ni muchos que salimos fiestas Reus no votarem os està persona i arenós lo que podemos para no salga elejidq gracias

Reportatges